William Hill Бонуси и промоции

William Hill’s sportsbook е спечелил репутацията на един от най-популярните сайтове за онлайн залагания. Има огромна гама от опции за залагания в него, от които може да избирате различни съсътезания и коефициенти за почти всяко спортно събитие в целия свят. В комбинация с атрактивните промоции, залагания по време на игра и отличен набор от ресурси и спортни новини, сайтът на Уилям Хил е в топ букмейкърите в категорията залагания. Какво може да намерите в сайта? В сайта може да залагате на повече от 20 различни спорта. Независимо дали става въпрос за хокей на лед в Чешката република или за коне, Вие ще намерите конкурентни коефициенти. И не само за големите състезания и мачове…

Ако сте фенове на конни надбягвания – това е вашето място! Или може да заложите на състезанията с хрътки? Уилям Хил отразява всяка среща и състезание във Великобритания и Ирландия. Съществуват и някои интересни спортни прояви, които се фокусират върху конкретни състезатели, жокеи и срещи. Може също да гледате повечето събития на живо в William Hill онлайн.

Но това не е всичко – има много съвети, статии и подкасти, които ще ви помогнат да направите правилното решение за залога си.

Спорт – заложи 10 £, вземи 30 £

В секция спорт, можете да получите 30 £ безплатен залог, като направите 10 £ залог на дадено събитие. Използвайте кода С30, за да участвате в тази промоция.

Има отлични промоции, от които може да избирате, които ще ви помогнат да внесете пари дори когато мислите, че сте пропуснали.

Бонус конни състезания – 100 £ безплатен залог

Ето например един вариант за промоция, който се предлага за състезания с коне. Това са основните стъпки. Максимален бонус 100 £ безплатен залог.

Залозите трябва да бъдат направени преди началото на състезанието. И задължително след 17.30 ч. Ден преди състезанието за квалификация. Всички безплатни залози трябва да бъдат в рамките на 4 дни. Правилата и условията за безплатни залози, които се прилагат, са много детайлно отразени в точки и подточки. Промоцията има период, затова четете датите.

Как тази Промоция за състезания с коне работи?

Когато поставите квалифициращ единичен залог (или няколко единични залога) на печелившия за вас кон на всяко състезание на живо по ITV или избрани надбягвания в UK (с изключение на състезания в Irish & All- Weather) и в които участват 6 или повече коня по време на промоционалния период, то ако конят, който залагате, печели с 2 или повече дължини, ще получите един безплатен залог на стойност 15% от стойността на печалбата си (минус заложената сума) до максимум 100 паунда на клиент, в съответствие с промоционалната надпревара в допълнение към печалбите Ви.

За да се класирате за тази промоция (и за всеки безплатен залог), трябва да имате първоначален залог в деня преди провеждането на Промоцията и началото на промоционалната надпревара. Стойността на всеки безплатен залог се изчислява като 15% от печалбите Ви за съответната промоционална надпревара (т.е. общата сума на печалбата от квалифицираните първоначални залози минус общата сума, заложена за тези първоначални залози) до максимум 100 паунда на клиент, за всяка промоционална обиколка. Например, ако сте направили първоначален залог от 50 паунда на кон, за да спечелите в състезание, в което участват 6 или повече коня, и Вашият кон, е първи с 2 или повече дължини, печелейки £ 90 (включително залога от £ 50), имате печалба £ 40 (£ 90 – £ 50 = £ 40) и ще получите безплатен залог от £ 6 (т.е. 15% от £ 40).

Вашият безплатен залог може да бъде осребрен на страницата на Уилямхил.

Безплатният Ви залог трябва да бъде използван пак в рамките на 4 дни от датата, на която е бил преведен към Вашата сметка в случай на дистанционни залози и в рамките на 4 дни след промоционалната надпревара. Всички неизползвани безплатни залози автоматично ще изтекат в края на бонусния период (и няма да може да използвате тези безплатни залози).

Време е да изпробвате късмета си и защо да не спечелите?

5/5 - (8 votes)
Show More

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button