Специални залози

Всеки почитатели на футболните залози се е питал, може ли да залагаме дългосрочно и не само на мачове, които започват за деня или след ден два, а за месец и повече време напред. Да, възможно е. Освен стандартните залози, има и много други видове залози, които ви позволяват по-рано да направите залог на дадено събитие, но да изчакате определено време, за сметка на по-добър коефициент.

Основно дългосрочните залози са за Световно първенство по футбол, Европейско първенство по футбол, но и много други, като Шампион на Английската висша лига, Германия, Испания и други.

Залога на дългосрочни събития е много интересен и за разлика от офлайн букитата, тук залога ви е онлайн и се съхранява в системата. При онлайн букмейкърите имате предимството, че няма как да изгубите фиша с залог, защото той вече е вкаран в системата и въпреки, че се чака определено време можете да изкарате добра печалба, ако имате късмет.

За пример, можем да дадем Франция, която беше на четвърто място за спечелването на Световното първенство през 2018, като преди нея бяха отборите на Бразилия, Испания и Германия, но виждаме, че Франция спечели, а за залози преди Световното първенство, коефициента беше достатъчно добър, като в последствие започна да пада. Който е заложил за Франция преди световното е спечелил и това е дългосрочен залог.

Тук искаме да добавим, че освен дългосрочните залози има и специални залози на мачове, които се играят в момента или така наречените футболни мачове на живо.

На какво можете да заложите:

  • Отбор да отбележи и в двете полувремена – Когато смятате, че отбора е силен, има добро нападение, можете да пробвате опцията да отбележи и в двете полувремена. Коефициента е добър и можете да и пробвате късмета си.
  • Да победи на 0-ла- даден отбор да не допусне гол в даден футболен мач. Нашия съвет е да потърсите отбори, които рядко допуснати голове, имат стабилна защита и може и да не допуснат гол в редовните 90 минути.
  • Да спечели и двете полувремена – при този вид залог,ще трябва да познаете и двете полувремена на знак 1х2 или по-ясно казано, ако заложите за госта, то трябва госта да спечели първото и второто полувреме. Даваме пример със следния резултат. Отбора, който в дадената среща е гост печели първото полувреме с резултат 0:1 и второто полувреме с резултат 1:2, оттук следва, че крайния резултат е 1:3, а вие познавате и първото и второто полувреме, като крайния е 1:3. Коефициентите са по-високи, отколкото да заложите на краен резултат – победа за госта.
  • Да пропусне дузпа – тук при дузпа и при положение, че тя не бъде отбелязана и не се превърне в гол, можете да разчитате на достатъчно добър коефициент за дадена футболна среща.
  • Да отбележи при дузпа – залагате в мага да има дузпа и тя да се превърне в гол. Интересна позиция, която също ви носи добра печалба, при познат залог.
  • Брой голове за отбор – Интересна позиция, която ви носи добра печалба, ако познаете, колко голове ще отбележи даде отбор в цялата среща. Можете да изберете над 0.5, над 1.5. над 2.5, като коефициентите значително се увеличават и ако смятате, че отбора е резултатен и заложите на коефициент на д 2.5 гола за даден отбор, то спокойно можете да подминете коефициент 10.00 и повече.Тук крайния резултат за вас е без значение, като важното е отбора, на който сте заложили да бележи голове и те да са над минимума за позиция.
  • Голмайстор – можете да залагате и на голмайстор в различни турнири. Коефициентите за футболни звезди,като Роналдо и Меси са по-ниски, но имате възможност да изпробвате късмета си и за други играчи. Нека дадем за пример Световното първенство в Русия, където голмайстор стана Хари Кейн, отбелязал 6 гола, след него са 6 футболиста от Белгия, Франция, Русия и Португалия.
5/5 - (8 votes)
Show More

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button