Кеш аут – как се ползва?

Кеш аут е много популярна опция за затваряне на залога, по време на живо, като тази опция отскоро се предлага в повечето водещи букмейкъри. Кеш аут е вид опция, специално създадена за спортните залози, която ви позволява, при направен залог, да решите да го стопирате по време на спортното събитие. Като пример, можем да дадем дадена футболна среща, в която сте задали опцията над 2.5 гола в мача. Мача е на живо и вие имате опция да направите кеш аут на този мач.

Мача се движи добре за вас, като първото полувреме са отбелязани два гола, но второто полувреме голове няма и мача има още малко време до своя край. Вие имате опция кеш аут да затворите този залог, за да си върнете парите, да сте малко на печалба или да загубите част от залога, но не и целия. Другия вариант е да изчакате края на футболната среща и да разчитате вашия отбор да вкара трети гол, но ако това не се случи, вие губите целия си залог, а с кеш аут опцията можете да минимизирате разходите, да си върнете залога, а в определени случай, можете и да излезете на печалба, дори и при затворен по-рано залог. След затваряне на залога, сумата веднага ще ви бъде преведена в акаунта за игра. В определени случай е по-добре да затворите залога, отколкото да чакате края на събитието.

Определено полезна и интересна опция за залози, като голяма част от реномираните букмейкърски къщи вече я включиха в своите сайтове. Сумата, която ще ви бъде предложена за кеш аут, изцяло зависи от развоя на спортната среща. Има случай, в които е по-добре да направите кеш аут в началото, вместо да изчаквате края на срещата.

Пример: Вие сте заложили на победа домакин. Отбора, на който сте заложили вкарва цели 3 гола в началото на мача. В този случай кеш аут опцията ще ви предложи сума много близка, до тази, която очаквате и можете спокойно да затворите залога и да се насочите към друга среща, а можете и да изчакате, но кеш аут е полезна опция, особено за футболни залози, но може да я използвате и за волейбол, тенис, хокей и други спортове. Можете участвате за кеш аут не само за единични колонки, но и за множествени залози.

Основната функция на опцията е прекратяване на залог по-рано, като тук можете да спечелите, да минимизирате загубите или да си върнете първоначалния залог. Като недостатъци на Кеш Аут, можем да споменем, че не се предлага за всички видове спортни залози и пазари.

Важно е да знаем, че няколко минути преди края на събитието, на което сме заложили е вероятно кеш опцията да не е налична, понякога и по-рано, зависи от развоя на спортната среща. Също при залог, в който сме играли за единица, а той е 0:2 първо полувреме, няма как да очакваме букмейкъра да ни предложи кеш аут, тъй като имаме цели 3 гола до печалба на нашия залог.

С помощта на Кеш Аут опцията имате следните предимства:

  • Запазвате печалбите си, дори и по-малки
  • Намаляване на загубите
  • Увеличавате салдото в сметката си

Кеш Аут се предлага от водещи букмейкъри, като Бет365, Уилям Хил, Биуин, Типбет и други.

Типбет дори представи тази година опция за автоматично и полу-автоматично затваряне на залог, дори и когато играча не е на линия, чрез задаване на лимит, кога и при достигане на каква сума залога да се затвори автоматично.

Някой букмейкъри, като Бетфеър имат бонус за връщане на заложената сума, при първо използване на опцията Кеш Аут.

В миналото възможността за спиране на залог, можеше да се осъществява само на настолен компютър или лаптоп, но в момента водещите букмейкъри са интегрирали и Кеш аут на мобилни телефони и таблети.

За кои първенства се предлага Кеш Аут?

В момента водещите компании предлагат опцията най-вече за футболни срещи и то за водещите първенства в Англия, Германия, Франция, Италия, Испания и други. Често за второ или трето дивизионни първенства, няма такава опция в момента, но с течение на времето според нас, повече първенства и дивизии ще участват за Кеш Аут.

Можем да кажем, че тази нова опция е полезна, дава ви възможност да прецените дали да оставите даден залог до самия край на срещата или да го затворите по-рано, ако решите.

5/5 - (5 votes)
Show More

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button