Виртуални спортове – Виртуални залози

В наши дни, все повече хора залагат на виртуални спортове, като най-известните от тях са футбол, тенис, хрътки, коне, баскетбол, моторни спортове и други.

Какви са предимствата на виртуалните залози пред стандартните?

Определено, предимства има и те основно се дават от възможността да се залага по всяко време. Не е нужно да изчаквате началото на дадена футболна среща, за да играете на живо или да търсите срещи късно вечерта. Тук срещите са постоянно, 24 часа в денонощието, като вие избирате кога и как да залагате.

Нека разгледаме поотделно едни от най-залаганите виртуални спортове:

  • Футбол – интересен спорт определено, като във виртуалния вариант се предлагат опции за игра на следните позиции: стандартен залог на победа домакин, победа гост и равен резултат, прогноза за първо и второ полувреме, голове под и над 2.5 гола, сбор голове, точен резултат, първи голмайстор, секунда на първи гол, а също и възможност за залог на случаен избор. Футболните срещи във виртуален вариант са през няколко минути, като в зависимост от букмейкъра са през период от 3-5 минути. Изплащането на печалбите в акаунта е бързо, за да имате възможност да заложите отново. Можете да играете много срещи за 90 минути, колкото е времето на една стандартна футболна среща. Освен сингъл, имате възможност да изпробвате и права колонка, за по-висок коефициент, като включите няколко футболни срещи в един фиш.
  • Хрътки – може би най-популярната игра в последно време. Виртуалните залози на хрътки са отново през няколко минути, като тук имаме избор и от колодрум, който може да бъде в Манчестър, Нюкясъл, Саутхемптън и други. Залагаме най-вече на победител в дадена гонка с 6 кучета, а може да се пробваме да познаем и 1-3 място, където коефициента е доста по-голям. Възможни са гонки и с повече кучета от стандартните. Можем да познаем първата тройка кучета, а можем и да заложим на точно кое куче на кое място ще завърши, където коефициентите са сериозни. Можете да изберете и хрътка, която ще финишира първа или втора, а също и специални виртуални залози. Познаването на първите две или три кучета е един от най-популярните залози.
  • Конни надбягвания – един от най-старите спортове, особено в Англия са конните надбягвания. Тук имате възможност да играете 24 часа конни състезания, през няколко минути, като можете да заложите на коефициент за победител, форекаст, трикаст, който е двоен и троен, като коефициентите са по-високи от хрътките, но за сметка на това и броя на конете в състезание са повече по принцип. Тук също можете да изберете, освен победител, така и първите двама или първите трима.
  • Тенис – във виртуалния тенис, няма нужда да чакате топ първенствата, като можете да залагате дори и вечер или рано сутрин на победител, под и над сетове, четно, нечетно и други. Едни от най-големите коефициенти са на точен резултат за гейм и точен резултат за сет. Коефициентите, могат да надминат и 30.00. Определено интересен виртуален спорт, като всяка среща продължава около 5 минути.
  • Моторни спортове. Някои букмейкъри включват и моторни спортове за залог. Тук разнообразието е голяма, като са включени мотоциклети и автомобили. Имате възможност да залагате на победител, а също и трикаст.
5/5 - (1 vote)
Show More

Related Articles

2 Comments

  1. пробвах на над и пог олове в ефбет на виртуален футбол и виртуален тенис сетове тенис но понякога се случва често да не излиза въпреки ниския коефициент пробвах с залане на загубата не се получава можете ли да ми кажете къде бъркам.

    1. Здравейте. До колкото разбирам играете ниски коефициенти с цел сигурна печалба от виртуален футбол и тенис. Необходимо е да знаете че ниските коефициенти, независимо дали са във виртуалните игри или на живо по никакъв начин не гарантират 100% сигурност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button