Вземете безплатен залог до 200 BGN от Palms Bet

Palms Bеt увеличава твоите емоции от мача!

Palms Bеt увеличава твоите емоции от мача!
Вземете безплатен залог до 200 BGN от новия ни бонус „Мега Дерби“.
Всяка седмица Palms Bet предлага на своите клиенти избрана ТОП среща. Единственото нещо, което се изисква от Вас е да направите единичен залог преди началото на определената среща. След нейния край ще получите обратно до 100% от стойността на Вашия най-голям залог преди мач (максималната стойност на Безплатен Залог е 200 BGN).
Правила и Условия
(1) Само клиенти, получили промоционалния имейл, уеб съобщение или показващо се съобщение, имат право на тази оферта.
(2) В получената оферта, клиентите ще разберат срещата и промоционалните проценти.
(3) За да се класирате за Безплатен Залог, трябва да имате направен единичен залог преди началото на срещата (само залози определени като Печеливши или Губещи ще се считат за квалифициращи за тази промоция).
(4) Безплатният Залог ще бъде добавен до 2 часа след приключване на срещата.
(5) Залози преди мач, които са били Затворени, няма да се класират за офертата, независимо дали са Затворени преди мача или На Живо.
(6) Залози направени с други бонуси или безплатен залог, няма да се класират за офертата.
(7) Печалбaтa от залози, направени със средствата от Безплатни Залози , ще бъдe добавенa към Вашия изтегляем баланс, но сумата на самия Безплатен Залог не е включена в тaзи печалбa.
(8) Всички оферти за клиенти са ограничени до една на човек. Ако Организатора има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организатора си запазва правото да оттегли всяка оферта или всички оферти от този клиент или група клиенти и/или да отмени всеки залог, направен със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такъв залог.
5/5 - (7 votes)
Show More

Related Articles

One Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button