За Нас

Betsmob.com е интернет сайт, който предоставя информация на потребителите за последните новости от света на бетинг индустрията, най-новите бонуси от букмейкърите и множество промоционални оферти.

В сайта можете да видите ревюта на различни букмейкърски къщи от цял свят, с подробно описание на всяка компания, наличните опции за залог, депозит и теглене на средства и други.

Във всяко ревю на даден букмейкър Betsmob дава информация за наличните бонуси към момента валидни за Спорт и Казино. Освен това можете да научите какви методи на разплащане се използват, предлага ли даден букмейкър мобилна версия или мобилно приложение и много друга полезна информация.

Освен ревюта на букмейкърски къщи в сайта можете да откриете прогнози на футболни срещи за водещите лиги на Европа, Азия, Америка и Африка.

Тук ще намерите прогнози за топ първенствата, като Висшата лига в Англия, първенства от Германия, Италия, Франция, Испания и не само това. В случай, че в тиража няма достатъчно на брой мачове от водещите футболни лиги, ви очакват прогнози на срещи от Чехия, Полша, Унгария, Словения и други.

Back to top button